Institut for EmotionsFokuseret Terapi


Institut for EmotionsFokuseret Terapi blev etableret af i 2015 med det formål at tilbyde uddannelse, kurser og supervision til psykologer i emotionsfokuseret terapi (EFT).

IEFT ledes af Niels Bagge, Cand.Psych, autoriseret psykolog, specialist og supervisor i psykoterapi.

IEFT samarbejder med udenlandske og danske undervisere og forskere i emotionsfokuseret terapi: Leslie Greenberg, Robert Elliott, Jeanne Watson, Ladislav Timulak, Lisbeth Sommerbeck m.fl.

Historisk er IEFT en udløber af Institut for Personcentreret og Oplevelsesorienteret Psykoterapi (IPCOPT), som blev skabt af autoriseret psykolog Niels Bagge i 2010. IPCOPT gennemførte kurser i EFT og personcentreret psykoterapi med indenlandske og udenlandske undervisere, bl.a. 2-årig personcentreret udviklingsgruppe ledet af professor emeritus Leif Braaten, Ph.D. og kurser i emotionsfokuseret terapi ved aut. psykolog Niels Bagge. IPCOPT udbød også i 2011 personcenteret og oplevelsesorienteret efteruddannelse på specialist niveau for psykologer (specialiseringsdelen lange forløb under specialistuddannelse i psykoterapi i Dansk Psykologforening).