Nyhedsbrev


Kære EFT interessede

Her kan du tilmelde dig nyhedsbreve fra Institut for EmotionsFokuseret Terapi.

Du kan vælge nyheder om EFT og fokusering, eller begge.

Dette sker, hvis du tilmelder dig med din mailadresse ...

  • Jeg sender dig mails
    om nyheder fra EFT og fokuserings miljøet, tilbud om uddannelse, kurser, foredrag, supervision, selvudvikling og egenterapi samt andre ydelser. Du får også information om ny viden inden for EFT, herunder nye forskningsresultater, samt igangværende og opstartende forskning, nye bøger, nye interventioner. Endvidere vil der også være information om teoretiske og praktiske temaer, samt øvelser til eget brug og til klienter.
  • Jeg respekterer dit privatliv
    Du kan altid framelde dig eller ændre din tilmelding med link i nyhedsmail. Du kan selv få adgang til oplysningerne og få dem overført. Du er blevet informeret og bliver underrettet, hvis der skulle ske noget med dine data. Du har ret til at klage. Se vores privatlivspolitik her
  • Jeg deler ikke
    dine oplysninger med andre og dine oplysninger opbevares sikkert på server i Danmark.

Tilmeld dig her:

 

INSTITUT FOR EMOTIONSFOKUSERET TERAPI byder dig velkommen til moderne effektiv humanistisk integrativ psykoterapi med mangeårig videnskabelig tradition samt praksis, der bygger på et fundament af anerkende empatisk nærvær med autenticitet suppleret med afstemte oplevelsesfordybende interventioner, som til sammen hjælper klienter til at mærke, udtrykke, regulere, danne mening med og transformere følelser.